Catch Up,  Funeral,  Memorial Quotes

Suruvärssyjä & Muistosanoja

Fancympi suruvärssykokoelma rakenteilla, Teille.

Mulle on asiakaspalvelun laatu ihan tosi tärkeetä, ja asiakkaat on kaikki mulle tosi rakkaita. Ne jotka on täällä Kukkatehtaalla käyny asioimassa, on toivottavasti saanut huomata sen, että mä ihan aidosti välitän ja kohtaan jokaisen asiakkaan kuin ystävän. Sitä ei välttämättä ulkopuolinen osaakaan yhtään sanoa, että tunnenko mä jo ennestään sen ihmisen jonka tässä kohtaan, vai onko hän mulle joku ihan uusi tyyppi. Se on aika hauskaa, tämmönen sosiaalinen hömppä kun oon. Ehkä se on tän kukkakaupan erikoisuus, ne tosi hyvät asiakaskohtaamiset. Mene ja tiedä. Voitte tietty kertoa omia mielipiteitänne ja valaista kokemuksista.

Mä myyn kukkaluomuksia, ja kohtaan asiakkaat koko sydämelläni. Mutta siihen asiakaspalveluun liittyy tietty paljon muutakin. Tää on mun ammattiosaamista, ja mä haluan auttaa jokaisella osa-alueella just sua, ihan kaikkein parhaalla mahdollisella tavalla. Mä ajattelin tehdä teidän avuksi nyt alkuun semmosen suruvärssy- ja muistosanakokoelman >tänne<, että täältä mun sivulta on sitten helppo niitä selata, kun se suru osuu omalle kohdalle. Myöhemmin tulee sit ihan niitä iloisempiakin runoja, onnittelurallatuksia ja hauskoja lainauksia. Mut lähdetään nyt tällä suruteemalla liikkeelle ensin.

Nettihän on pullollaan, siis aivan täynnä, monta sataa sivullista suruvärssyjä ja muistosanoja, ja sieltä viidakosta on sitten selattava ja löydettävä just se oma lemppari. Ja nyt mä teen sitten vielä yhden sivun lisää. No, ajatuksena on tarjota teille helppo ja nopea ratkaisu tähänkin pulmaan, The Fancy Little Factoryn näköinen oma kokoelma kauneimpia muistosanoja.

Eli se toimii niin, että mä postailen tänne blogiin pikkuhiljaa aika omituisen näköisiä listoja värssyineen, semmosia tosi tylsän näköisiä postauksia ilman mitään kuvia, mutta ne kaikki suruvärssyjen aiheet löytyy sitten listana >täältä<, mistä niitä on helppo etsiä aihe kerrallaan.

Ja etusivulta ne löytyy sitten tuosta tähdellä merkitystä kohdasta.

 

Mitä te ajattelette, oisko tämmönen pieni palvelun muoto teistä hyvä ja tarpeellinen juttu?

2 Comments

 • Sanna

  On hyvä idea. Löytyypähän sit kaikki palvelut samasta paikasta eikä tartte pähkäillä. Voisiko myös asiakkaat lähettää omia värssyjään asiakkaittesi käyttöön? Siis nimenomaan omia, ei niitä nettisyövereistä copypostattuja. Mä nimittäin runoilen ja olisi luovaa saada niitä esille ihan korvauksetta esim. nimimerkin turvin..

  • Kukkamuija

   Hei kiva kuulla ja kiitos kommentista!

   Tottakai, toihan on ihan tosi hyvä ja kiva idea. Ehdottomasti tehdään semmonen kategoria missä on ihan sydämellä kirjoitetut runot ja värssyt. Ja näistä myös ihan yhtälailla niin suruun kuin iloonkin, jos iloisempiakin runoiluja tulee luotua.

   Sähän (ja muut innostuneet runoilijat siis myös) voit lähettää niitä vaikka tonne Kukkatehtaan sähköpostiin shop(a)kukkatehdas.fi niin mä lisäilen niitä sit tänne sivuille muiden ihailtavaksi tietenkin sun nimimerkillä. Ja jos oikein innostut, niin mehän voitais sit vaikka tehdä susta ihan oma esittelykin tänne, jos vaan siltä tuntuu. Tulis taiteilija tutuksi sit muillekin. Mitäpä ajattelet?

   <3 Kukkamuija Annica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *