Baby,  Flowers,  Instagram

Valkoisia vauvajuttuja

Onnitteluun ja ihasteluun

Mun Instagramissa on sellanen juju, että siellä käsitellään kerralla 9 kuvaa jotka jollain tavalla liittyy kaikki toisiinsa. Keskimmäinen kuva on aina joku teeman mukainen mietelause samaan sävyyn kun muut kuvat. Tämmönen teema siellä nähdään nyt viimeisimpänä; valkoisia vauvajuttuja ristiäisiin, nimiäisiin, baby showereihin ja vauvaonnitteluun. Käy kurkkaa, se on aika kiva nyt kun kaikki teemat on ehjinä peräkkäin siellä, ennenku taas alkaa uus. Silloin ne kuvat on aina pari päivää ihan sekasin. Pääset sinne kätevästi tästä.

1. Kuumailmapallo on ehkä yks huikeimmista kukkaluomuksista mitä mä oon tehny. Tästä tulee vielä ihan oma postauksensa, sillä Hän todella on esittelyn arvoinen ilmestys. 2. Pioniaika alkaa jo harmikseni olla loppu, se on niin kaunis juhlaan kuin juhlaan! 3. Hiletekstatut ilmapallot taas on aivan hitti täällä Kukkatehtaalla, ja tää ei ole edes tilaustuote, vaan tän saa samantien mukaansa. Pallon tekstaamiseen ja täyttämiseen menee ihan vaan pari hassua minuuttia ja voilá. Lapset tykkää erityisesti seurata pallon valmistumista, ja mikä parasta jos siinä vielä on oma nimi! Hinta 15e täytettynä.

4. Ruukkuhyllystä löytyy toinen toistaan herkumpaa rekvisiittaa unelmien kimppujen tai ruukkukasvien tuunaamiseen, ja nauhat on mun suuri rakkaus, niistä kiedotaan maailman kauneimpia rusetteja. No ehkä ei maailman, mut mun kaupan kauneimpia. 5. Tässä se keskimmäinen kuva, mietelause aiheesta teemaan sopivassa sävyssä. You are loved little one. ❤︎ 6. Krysanteemi ei ole mun lempikukkia ollenkaan, mutta suuri ja näyttävä Deco kryssa valkoisena on kuitenkin ihan kiva. Tää yksilö on erityisen söötti sillä sen keskustaan muodostuu pienen pieni sydän. How lovely!

7. Tän ilmapallosetin sain tehdä oman kummipojan 5-vuotis synttäreille. Tämmönen nippu sisältää kolme vapaavalintaista palloa joihin kahteen tulee hiletekstaus. Tuote löytyy myös eKukka verkkokaupasta, ja tän voi tilata vaikka postitse minne päin maailmaa tahansa. Pallot lähetetään luonnollisesti tyhjänä, ja ne täytetään sitten omakustanteisesti jossain siellä oman paikkakunnan myymälässä jossa ylipäätään on helium-palloja saatavilla. Setti maksaa 35€ täytettynä, tai tyhjänä sisältäen postituskulut. 8. Kuumailmapalloon saat itse valita kukkien sävyn sekä yhden sanan tervehdyksen jonka tekstaan lippuun. 9. Kuumailmapallopäivitystä odotellessa, tässä se on koko komeudessaan. Hinta 100€.

Klikkaa itses Instagramiin mun seuraajaks tästä ❤︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *