Funeral,  Funeral Spray,  Grief

Värikäs suruvihko

Kummisedän muistolle

Viikonloppuna oli taas suruaika. Koskettavia tunteita, kirkkaita värejä. Aimo annos kaipuuta, niin suuri määrä surua. Juuri sellaisen hetken sain kohdata töissä, kun tuttavani vuosien, ja taas vuosien, päästä tuli puolisoineen tilaamaan surukukkaa. Se on aina tiukka paikka.

Muistokukan malliksi valikoitui näyttävä, pisaranmallinen suruvihko. Värit oli tärkeitä, ja toiveiksi täsmentyi lopulta lämmin keltainen ja tumma lila. Joskus käy hassusti, ja tukusta tuleekin väärä sävy, liian vaalea lila tällä kertaa. Kukkatehtaalta löytyi kuitenkin vielä sopiva määrä vähän lämpimän ukkosmyrskynsävyisiä neilikoita, vähän ehkä jopa likaisen näköisiä. Ja ne osoittautui täydelliseksi yhdistelmäksi lämpöisen, pehmeän keltaisen kanssa.

Kukkaan kiinnitettiin tälläkin kertaa surunauha, ja siitä ei vaan pääse mihinkään, että se vaan on niin kaunis suruvihoissa! Vai mitä mieltä te olette, toimiiko rusetti ja kortti paremmin? Jos kyseessä on läheinen ja rakas ihminen, suosittelen aina valitsemaan muistosanoille arvokkaimman näköisen, tekstatun surunauhan. Kukkatehtaan surunauha on useimmiten tummanharmaa, johon tekstataan käsin kauneimmat jäähyväiset.

Ett varmt deltagande i er stora sorg T & A ❤︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *