Bouquet,  Catch Up,  Flowers

Kukkamuijan ihan omat sivut

Unelmista totta, ja muita elämänmakuisia tarinoita.

Tämä sivu tarjoaa kauniita kukkaluomuksia, huikeita tarinoita, ideoita, inspiraatiota, elämää Pienessä Kukkatehtaassa ja sen ympärillä, vinkkejä ja vaikka mitä muuta. Teemoja saa toivoa, seurata suurella sydämellä, kivasti kommentoida ja kysellä kaikenmoista. Täällä mä nyt oon, just sua varten!

The Fancy Little Factory on tottakai myös Facebookissa ja Instagramissa missä kannattaa ehdottomasti seurata, sekä sitten ihan livenä kukkien kimpussa Porvoossa, Huhtisissa, minne voi paikan päälle tulla moikkaamaan, ihan oman mielensä mukaan.

Pieni Kukkatehdas on ihana, kodikas ja tunnelmallinen paikka täynnä iloa ja naurua, ja mitä hullumpia ideoita kukkien ympärillä! Täältä löytyy aina valmiita kimppuja kiireisille, mutta erityistoiveiden mukaiset kukat sidon mieluiten tilauksesta. Näin pystyn minimoimaan hävikin määrän sekä ennakoimaan päivän työmäärän, jotta pääsen illaksi kotiin pikkuneiti 9veen, Fannyn luo. Ja kun floristi saa sitoa kimppusi omaan tahtiinsa inspiroivan kahvikupposen äärellä, voin (ainakin melkein) luvata että siitä tulee jotain vielä kauniimpaa mitä olit mielessäsi kuvitellut.

Vaikka täällä onkin ihan superkivaa, teen tämän työni niin sydämellä ja tunteella, että tiukemman paikan tullen, surun kohdatessa, otan aina asiakkaan vastaan tilanteen vaatimalla vakavuudella, lämmöllä sekä aidolla välittämisellä. Autan valitsemaan juuri sinun tarpeisiin ja toiveisiin sopivat muistokukat, sekä opastan ja ehdotan koko suruetiketin laajassa kirjossa, kuten adressin, kukkien ja värssyn valinnasta aina muistotilaisuuden kukitukseen saakka.

The Fancy Little Factoryn ihanat asiakkaat kiittää erittäin kestävistä ja kauniista kukista sekä tuttavallisesta asiakaspalvelusta. Tänne on helppo tulla, ja mottoni onkin että ”kohtaan jokaisen asiakkaan kuin ystävän”. Vapaat kädet luomisen suhteen on parasta mitä voit floristillesi antaa. Kerro kukkaluomuksen aihe ja väritoive, ja anna ammattilaisen hoitaa loput inspiraatiosta intoillen. Todennäköisesti tulet yllättymään, vieläpä aika ihanasti.

Hyppää mukaan tälle hauskalle ja inspiroivalle matkalle läpi kukkaisien tuulahdusten ja mitä hauskimpien tarinoiden pariin. Kiitos että valitsit juuri meidät, kiitos kun tuet Unelmaa!

. . .

Vad roligt att du hoppat in och tittar omkring här!

Jag kommer att skriva bloggen enbart på finska, men man kan alltid ringa eller skriva mig, och även på platsen i Lilla Blomfabriken får du betjäning på svenska. Jag vill så gärna stå till tjänst med alla ärenden runt blommor och olika evenemang. Det finns en otrolig mängd idéer, kunskap och inspiration, färdigheter att skapa de vackraste arrangemangen och buketterna. En kopp gott kaffe behöver man dock ibland för att uppehålla inspirationen bland alla dessa blommor.

Tack för att du valde oss, tack för att du stöder en Dröm!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *