Bottle Decoration,  Flower Box,  Flowers

Ruusukultainen harsokukka

Juhlapullo nelikymppiselle pukeutuu parhaimpaan

Hei kääk.. Musta tuntuu, että mulla on nyt kokoajan noi spraymaalit tai glitterit käsissäni.. Mutta kun niillä saa säväytettyä niin kivasti! Mä voin tarjota teille jotain uutta ja huikeeta, kukkien parissa touhuten. Tai ainakin mä yritän, ja tähän asti nää on otettu aika kivasti vastaan. Tilauksia tulee ihan jatkuvasti, näitä jännempiä juttuja siis. Mutta mä kyllä hei teen niitä ihan tavallisiakin kimppuja, ihan arkeen ja juhlaan, vaikka näitä erikoisuuksia täällä sosiaalisessa mediassa nyt vähän väliä vilahtelee.

Näihin pullojuttuihin haetaan aina kukituksen värimaailma ja tyyli pullosta itsestään, ellei asiakas sitten ihan välttämättä toivo jotain muuta. Näin saadaan kokonaisuudesta kaikkein kaunein, ajattelisin, koko ammattitaitoni pohjalta näin.

Kullanhohtoinen hatturasia ja helmiäisroosa Rosé-pullo suorastaan vaati kokeilemaan, miltä harsokukka näyttää ns. ruusukultaisessa kukkasprayhunnussa. Noh, niinku välillä täällä kukkamaailmassa käy, ei se joku yksittäinen kukka välttämättä ole mikään superkaunis itsessään. Siitä valkoisesta morsiusharsosta kun ei nyt tullut mitenkään erityisen nätti kylläkään. Mutta jotenkin se vaan istuu muiden kanssa taas ihan täydellisesti. Ja valkoinen ei olis ollut hyvä, ei mitenkään päin, se meinaa kokeiltiin jo.

Tässä siis aika hyvä pointti, miksi se kukkakimppu, tai muu kukkaluomus, monesti on kauniimpi kun antaa floristille vapaammat kädet toteutuksen suhteen. Kaikki kukat kun ei vaan muodoltaan, väriltään ja tyyliltään ehkä sovi keskenänsä ja muodosta semmoista harmonista kimppukokonaisuutta. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Että kukkakaapista voi toki valita vaikka ihan kaikki lempparit, mutta yhdessä ne kaikki ei vaan välttämättä toimi.

Ruusukultainen harsokukka, vanharoosa neilikka, vaaleanlila syreeni ja ooh niin suloinen elegansneilikka Sweet Mocca Old Pink. Se nimikin on jo niin hitsin söötti! Nää oli aika nappi valinta tähän pulloon, jonka värityksestä löytyi helmiäisroosaa ja vanhaa lilaa. Ja rauhassa kun saa näitä kukkaluomuksia toteuttaa, saattaa Rusettimestarin nauhakätköistä löytyä inspiraatiokahvikupposen äärellä just se oikean sävyinen kangasnauha, joka kietoutuu kauniisti rusetille ja viimeistellään timanttineulalla.

Sellainen pullo lähti siis erään ihanan, iloisen asiakkaan matkaan, ystävättären nelikymppisille. Kiva kun tilasit H. ja sain toteuttaa tän sulle! Ihan huippua! 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *