Baby,  Bouquet,  Flowers

The Fancy Mama & Baby Bouquet

Äiti-lapsi kimppu tuoreelle äidille ja vastasyntyneelle

Instagramin puolella jatkuu vauvateema vielä kolmen päivän ajan. Sen jälkeen taas jotain ihan muuta. Siellä on tänään julkaistu ihastuttava äiti-lapsi kimppu valkoisen ja harmaan sävyissä. Kivan näköinen juttu, mutta mikä ihme se äiti-lapsi kimppu oikein on?

Nimi on ehkä hankala, tai hassu. Ainakin kirjoitusasu on hassu, enkä edes tiedä onko se nyt kieliopillisesti edes oikein kirjoitettu. Napanuorakimppu on toinen nimitys. Mutta siitä nimestä en minä ainakaan tykkää jostain syystä kyllä yhtään. Koska The Fancy Little Factory on astetta Fancympi kukkatehdas, niin nimikin on meillä ihan jotain muuta tälle kukalle. ”The Fancy Mama & Baby Bouquet”. Aika kiva, vai mitä ootte mieltä?

The Fancy Mama & Baby Bouquet koostuu siis kahdesta kimpusta jotka on sidottu samoista kukista, yhdestä suuresta kimpusta ja toisesta pikkiriikkisen pienestä kimpusta. Kimput on yhdistetty toisiinsa kauniilla rusettinauhalla, joka on ikäänkuin napanuora, joka yhdistää äitiä ja vauvaa.

Tämä vauvakimppukokonaisuus on sidottu aika tyylikkäällä twistillä, valkoisen ja hopeanharmaan sävyissä. Valkoinen amaryllis toimii pääosassa, luonnostaan harmaan brunian seurana. Ne on nuo hauskat pienet palloset. Mehitähti on ruukkukasvi, mutta näppärästi se muuttuu kimppuun sopivaksi kun vaihtaa multapaakun puutikkuun. Mehitähti on maalattu kromisprayllä ja hunnutettu glitterillä, valkoisessa neilikassa on hento hopeahile. Vihreässä mansetissa näyttäytyy harmaan sävy eucalyptuksessa, sekä pumpulinpehmoisessa nukkapähkämössä. Se on muuten Lammöron på svenska, se on niin hauska ja osuva nimi, sillä ne tuntuu ihan lampaankorvilta! Tosi söpöä!

Rusettinauha on ihana myyränharmaa kangasnauha hopeisilla tähdillä, jonka molempiin päihin on taiteiltu rusetit. Vauvalle pienen pieni rusetti, äidille vähän isompi. Viimeistelynä nauha on vielä kiepautettu muutamalle kauniille kiehkuralle. Ai kyllä mä sanon vaan, että tää floristiikka on aika hitsin söpöä hommaa. Silloin kun se ei jyrää alleen jonkun hullun sesongin aikana… Heh. On se tietty silloinkin ihanaa, mutta aika rankkaa ja kovaa hommaa..

No kuka tämän tämmöisen ihanuuden sitten ostaa? Mullahan on aikalailla tapana, osata villin mielikuvituksen ansiosta, suositella kukkia ihan joka lähtöön ja mun mielestä täydellisiin tarkoituksiin. Mä sanoisin ja yleensä vinkkaan, että perinteisesti isä ostaa tämän äidille ja vauvalleen heti vauvan synnyttyä, ja vie kukan sairaalaan tai vastaavasti antaa sen heti kotiuduttua. Toinen varteenotettava vaihtoehto on että isovanhemmat antavat tämäntyyppisen kukan, tai sitten sylikummi. Vähän kannattaa kuulostella muiden läheisten kanssa, ettei nyt ehkä kaikki sitten vie samanmoista kukkaa.

Kimpun saa tietty toivomissaan sävyissä, Kukkamuijan taidot taipuu kaikkeen. Ideoidaan yhdessä! Ja pssst. Tietty tämän saa kahdella tai tarvittaessa jopa kolmella pikkupikku babykimpulla, jos sattuu syntymään kaksoset tai vaikka jopa kolmoset. Silloin tehdään The Fancy Mama & Baby Twins Bouquet tai -Triplets Bouquet, ja häikäistään tuore äiti viimeiseen asti mietityllä kukkaluomuksella.

Tämä ihana kukkaluomus meni Kukkamuijan ystäville, isältä tuoreelle pienelle kauniille perheellen. Heille syntyi ihana, ihana, ihana pieni poika. Ja tämän ihanan pienen pojan kastekukkia saatte pian ihastella täällä.

Onnea vielä A & K! 💙

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *